Home»Galeri»Foto»Foto të rralla nga zbarkimi në Normandi

Foto të rralla nga zbarkimi në Normandi

Këto foto të rralla me ngjyra vijnë në 73-vjetorin e zbarkimit të aleatëve në Normandi, për të luftuar kundër nazistëve gjermanë që kishin pushtuar Francën.

Kjo konsiderohet si një nga luftrat me të egra, dhe vetëm nga aleatët u vranë 4400 persona.

Winston Churchill e përshkroi këtë luftë si “padyshim më të ndërlikuarën dhe të vështirën që ka ndodhur ndonjëherë”.

Komentoni

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *