Home»Enciklopedike»E dini që mërzia mund t’ju bëjë më shumë krijues?

E dini që mërzia mund t’ju bëjë më shumë krijues?

Askujut nuk i pëlqen të jetë i mërzitur, por mërzia mund të jetë më e dobishme se sa mendojmë. Një testim i 40 personave zbuloi se ata që përfunduan detyrën e mërzitshme të kopjimit të numrave të telefonave, përpara se të merrnin pjesë në një detyrë kreative, që përfshinte ofrimin e sugjerimeve për përdorime të reja për gotat plastike, arritën rezultate më të mira. Kjo tregon se mërzia e bën trurin të etur për aktivitete më të angazhuara dhe më të dobishme. /bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *