Home»Galeri»Foto»Babai u largua për tetë muaj në ushtri. Por surpriza që i la kësaj vogëlusheje do ju prekë pa masë

Babai u largua për tetë muaj në ushtri. Por surpriza që i la kësaj vogëlusheje do ju prekë pa masë

Kjo video do ju bëjë t’ju “shkrijë” zemra. Një video që flet shumë për lidhjen e mrekullueshme mes baballarëve dhe bijave.

Babai i kësaj vogëlusheje, pasi mësuaj se do të duhej të largohej në ushtri për tetë muaj, i ndërtoi asaj një arush pellushi, i cili fliste … me zërin e tij të regjistruar.

Emri i vogëlushes është Pia. E ëma premtoi që do ia jepte, një muaj pas largimit të babait. Shihni reagimin e pabesueshëm të vogëlushes Pia.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *