13/04/2017

Sulmi me bombë kundër klubit gjerman të futbollit, Borusia Dortmund, është një kujtesë se futbolli është shndërruar në një shënjestër mes terroristëve islamikë. Duke sulmuar sportin më popullor të Europës, grupet e terrorit e dinë se mund të shkaktojnë frikën më të madhe, dke garantuar vëmendje mediatike maksimale. Në 50

Marrëdhëniet e SHBA me Rusinë mund të jenë në pikën e tyre më të ulët, siton e përditshmja britanike The Independent, paralajmërimin e bërë dje nga presidenti amerikan, Donald Trump. Sipas saj, presidenti i SHBA u largua edhe më shumë nga premtimi i tij i fushatës, për të vendosur lidhje

Edhe më elegante e magjepsëse se sa Rania e Jordanisë, kur në vitin 2000, 25-vjeçarja Asma Assad mbërriti në Damask, për t’u martuar me Bashar Assadin, ngjalli shpresa të mëdha. “Ky çift i ri, do të sjellë lirinë në Siri”, komentonin optimistët. Pas tridhjetë vitesh diktaturë të hekurt të Hafez

Vetëbesimi nuk lind me njeriun. Pak më shumë besim në vetvete, përvojë dhe guxim mund t’ju ndihmojnë për të afirmuar personalitetin tuaj. “Ndryshe” ju sjell disa këshilla që t’ia dilni të përballeni me të tjerët dhe që të jeni më të shkathët. Dëshironi të rigjeni vetëbesimin dhe të përballoni jetën

Për analistët e NSA në Fort Meade, Maryland, ishte një befasi. Në nëntor 2015, kanalet televizive ruse, NTV dhe Channel 1 transmetuan një projekt të fshehtë rakete për pak sekonda, gjatë një emisioni lajmesh. Veç kësaj, mbi projekt, emri i koduar CTATYC-6 (Status 6) u shfaq në ekran – i