Home»Galeri»Video»VIDEO – Pesë mendimtarët e mëdhenj, që na kanë ndihmuar të kuptojmë gravitetin

VIDEO – Pesë mendimtarët e mëdhenj, që na kanë ndihmuar të kuptojmë gravitetin

Nga Aristoteli tek Edingtoni, nga Galileo Galilei tek Isak Njutoni dhe Albert Ajnshtaini, ndiqni në videon më poshtë, pesë mendimtarët që kanë vënë nga një gur të rëndësishëm në themelet e njohurive tona për forcën e gravitetit.

Screen Shot 2016-06-28 at 16.24.57

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *