Home»Bota»Trump: Muri “i mrekullueshëm” do të jetë i lartë

Trump: Muri “i mrekullueshëm” do të jetë i lartë

Donald Trump dëshiron një mur në kufirin me Meksikën pak më shumë se nëntë metra, një strukturë estetikisht të kënaqshme, të paktën në qoftë se e sheh nga ana veriore, dhe veçanërisht të vështirë që njerëzit të ngjiten mbi të, ose prishin. Këto parametra janë vendosur për tenderin për ndërtimin e ”murit të madh” të premtuar nga Trumpi, i shfaqur në faqen e Doganave dhe Mbrojtjes Kufitare, agjenci e cila raporton në Departamentin e Sigurisë Kombëtare dhe përgjegjëse për mbikëqyrjen e ndërtimit të pengesës, e ndoshta edhe monitorimin dhe mirëmbajtjen e murit. /bota.al

Komentoni

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *