Home»Bota»NSA, të gjithë sekretet e “agjencisë që nuk ekziston”

NSA, të gjithë sekretet e “agjencisë që nuk ekziston”

NSA

I quajnë “Mission Impossible”, por asgjë nuk është e pamundur për ta. Agjentët e Special Collection Service (SCS) të agjencisë amerikane NSA, që kanë kryer përgjimet e Silvio Berlusconit dhe Valentino Valentinit, të zbuluara dje nga Uikiliks, në bashkëpunim ekskluziv me “Repubblica” dhe “L’Espresso” në Itali, janë një sekret brenda sekretit. Po, sepse një organizatë si National Security Agency, akronimi i të cilës NSA interpretohet si “No Such Agency”, pra agjencia që nuk ekziston, për shkak të super fshehtësisë me të cilën vepron, ka në brendësi të saj një njësi si SCS, për të cilën nuk dihet asgjë, sigurisht përtej atyre pak gjërave që kanë dalë nga zbulimet e Eduard Snoudenit…

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *