Home»Botimeshqip»Një klasik që duhet të jetë në shtëpinë e çdo familjeje

Një klasik që duhet të jetë në shtëpinë e çdo familjeje

LIBRI I PLOTË I PËRKUJDESIT PËR NËNËN DHE FËMIJËN

Autori: Elizabeth Fenwick

Botuesi: Aeditions

Faqe: 264

Viti i botimit: 2017

Për ta bërë tuajin, klikoni KETU.

“Libri i plotë i kujdesit për nënën dhe fëmijën” ishte i pari libër që ofronte udhëzime të ilustruara hap pas hapi, mbi mënyrën si duhet të kujdeseni për fsoshnjën. Tani, tërësisht i rishikuar dhe përditësuar, libri përfshin udhëzimet dhe rekomandimet më të fundit në lidhje me kujdesin për foshnjen – nga këshillat e gjumit, tek rimëkëmbja pas lindjes. I kompletuar me fotografia të reja, këshilla dhe sugjerime thelbësore, libri ju udhëheq në çdo hap të shtatzënisë dhe përtej saj, deri në tre muajt e parë të jetës së foshnjes.

Fotografitë e qarta hap pas hapi ilustrojnë gjithçka, që nga kontrollet pas lindjes, deri tek ushqimi me qumësht gjiri dhe ndryshimi i pampers-ave. Plus, libri ofron gjithçka që ju nevojitet për të njohur dhe trajtuar sëmundjet e zakonshme të foshnjërisë. Një klasik që duhet ta keni patjetër në shtëpinë tuaj.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *