30/03/2017

Marrëveshja e Londrës e vitit 1953 për borxhin e Gjermanisë demonstron se qeveritë europiane dinë sesi ta zgjidhin një krizë nga borxhi duke lidhur drejtësinë dhe rigjallërimin ekonomik. Ja katër mësime shembullore, të dobishme në krizën aktuale të borxhit grek. bota.al Më 27 shkurt të vitit 1953 u nënshkrua në

Kush ka qenë sekreti i jetëgjatësisë dhe madhështinë së dorëshkrimit më voluminoz mesjetar që ka mbijetuar deri në ditët tona? Thuhet se ai është shkeruar nga vetë Luciferi. Nga Prof Kandida Mos Ne të gjithë kemi dëgjuar se Bibla është Fjala e Perëndisë, por nëse kjo Bibël mesjetare do të