28/03/2017

Fenomeni i “inxhinierisë sociale” qëndron prapa suksesit të madh që kanë hacker-at. Gjithçka varet nga një seri tiparesh njerëzorë, që mund t’i përshkruajmë si “shtatë mëkatet vdekjeprurës” të inxhinierisë sociale. Nga apatia, deri tek kurioziteti dhe lakmia… Apatia Eshtë hileja e besimit të tepruar. Ne supozojmë gjithmonë që të tjerët

Reflektimet e gjeniut të shkencës për Zotin, Universin, ekzistencën, “fenë kozmike”, qëllimin e tij mbi këtë tokë. Dhe përse nuk i bëhej vonë për përjetësinë “Lexova Kantin, dhe gjithçka ndryshoi…”. Albert Ajnshtaini për për Zotin, Universin, ekzistencën, “fenë kozmike” dhe qëllimin e tij mbi këtë tokë Nga Albert Ajnshtain Shkolla

Shpesh herë në për filma, ato që na mbushin me emocion janë pjesët ku heronjtë, të gjendur përpara të ngjashmëve, mbajnë fjalime kumbues, të cilët është e vështirë të të hiqen nga mendja. Si për shembull ai i Al Pacinos tek Aromë Gruaje. Apo ky, i Mel Gibsonit, në filmin

LIBRI I PLOTË I PËRKUJDESIT PËR NËNËN DHE FËMIJËN Autori: Elizabeth Fenwick Botuesi: Aeditions Faqe: 264 Viti i botimit: 2017 Për ta bërë tuajin, klikoni KETU. “Libri i plotë i kujdesit për nënën dhe fëmijën” ishte i pari libër që ofronte udhëzime të ilustruara hap pas hapi, mbi mënyrën si

Libri: “Ngërthyer nga ti” Autor: Sylvia Day Për ta bërë tuajin, duhet të klikoni KETU “Gidioni më quan engjëllin e tij, por ai vetë është mrekullia e jetës sime. Luftëtari im i bukur, i plagosur, tejet i vendosur për të shkatërruar djajtë e jetës sime, ndërkohë që nuk pranon të përballet

Per nje seri te librave te autorit te mrekullueshem amerikan, Mark Twain, klikoni KETU. Aventurat e Mark Twain, emri i vërtetë i të cilit është Samuel Langhorne Clemens, janë të krahasueshme me ato të personazheve të librave të tij. Kur ishte i ri, ai iu bashkua aksidentalisht ushtrisë së Konfederatës