09/03/2017

“Z. Gorbaçov, hidhe përtokë atë Mur!” Prapaskenat e fjalimit të famshëm të Ronald Reaganit Historia e fjalimit të famshëm të Ronald Reaganit në 1987, i cili ishte lajmëtari i parë i shembjes së Murit të Berlinit dy vjet më vonë, në Nëntor 1989. Në vitin 1987, Presidenti i SHBA, Ronald

Ndonëse qytetërimi i tyre ka rënë, në shumë zona rurale të Meksikës dhe Guatemalës, vazhdon të ruhet gjuha dhe kultura e Majave. Në fakt aktualisht janë ende rreth 7 miliona Maja që jetojnë në, dhe përreth gadishullit Jukatan. Majat parakolumbianë shpesh herë përpiqeshin të “rrisnin” tiparet fizike të fëmijëve. Nënat

Një vështrim mbi jetën e këngëtares së famshme në 100-vjetorin e lindjes. Amshueshmëria e këngëve të Piaf, ashtu si rruga e pazakontë drejt famës, e kanë ruajtur trashëgiminë edhe shumë kohë pas vdekjes së saj Nga Brendan Mchugh Nëntëmbëdhjetë dhjetori shënoi 100-vjetorin e lindjes së këngëtares më të famshme franceze,

Të gjithë lexojmë shpesh herë për karakteristikat e ndryshme pozitive që lidhen me shenjën tuaj të Zodiakut, por ka edhe një anë të errët, që përmendet më pak. Zbuloni tuajën në videon e mëposhtme!

Arsyet dhe shkaqet – territori, ideologjia, armët e shkatërrimit në masë – mund të ndryshojnë me kohën, por etja jonë e pashuar për të, është e përjetshme Evan Thomas Theodore Roosevelt donte një luftë, dhe pothuajse çdo lloj lufte i bënte punë. Në vitin 1886, kur pa një kauboj 27-vjeçar

Të gjithë kemi ditë të këqia – në jetët tona, në punë… Dhe ndonjëherë kemi një seri ditësh të këqia, të cilat na nxjerrin fare nga shinat. Këto mund të marrin forma të ndryshme. Ti nuk sigurove financimin për kompaninë që dëshiron të hapësh. Dikush tjetër mori rritjen në detyrë,