22/02/2017

Emailet e nëntë nëpunësve civilë në Norvegji janë vënë në shënjestër të hackerave rusë, që besohet se janë të lidhur me shërbimet e fshehta ruse, bëri të ditur shërbimi norvegjez i sigurisë. Saktësohet se nuk janë marrë informacione të klasifikuara. Zëdhënësi i PST, Martin Bernsten tha se agjencia ishte paralajmëruar

“Edhe në një kohë kur po përgatitej për betejën më të madhe të jetës së tij, duke udhëhequr Britaninë kundër Gjermanisë naziste, Uinston Churchilli kishte një gjë tjetër në mendje: jashtëtokësorët. Në një ese të zbuluar kohët e fundit, dërguar botuesit të tij në 16 tetor 1939 – vetëm pak

Duket se me rendjen pas floririt në Silicon Valley, ne kemi marrë një model të ri për sukses: dështimin. Kemi dëgjuar për histori njerëzish që nga super të varfër janë bërë pasanikë, për sipërmarrës të cilët falimentuan (Walt Disney, Donald Trump), për ata të cilët u dëbuan nga kompanitë e

Hitleri qëndronte pa lëvizur, me sytë të ngulur diku përpara. Ai nuk e humbi, siç është thënë më vonë, as nuk shpërtheu në zemërim, siç kanë supozuar të tjerë. Qëndroi ulur, në heshtje dhe krejt i palëvizur. Pas një intervali që u duk sa një jetë, ai u kthye nga

Reklamuesit nuk do të punonin aq mirë sa punojnë, nëse ata nuk kanë një kuptim të thellë për  nevojat tona të vërteta. Gjithësesi, të armatosur me këtë njohuri, ata janë jashtëzakonisht të pandjeshëm dhe “mizorë” ndaj nesh. Pasi ndërsa na gëzojnë ne duke na kujtuar për dëshirat tona të fshehura,