Home»Galeri»Foto»10 ilustrime brilante, që tregojnë se sa shumë na i ka ndryshuar Interneti jetën

10 ilustrime brilante, që tregojnë se sa shumë na i ka ndryshuar Interneti jetën

Asnjëri prej nesh nuk duhet të zhytet në panik – jeta reale është ende aty, pavarësisht rolit shumë të madh që Interneti po luan në jetën tonë moderne. Pajisjet elektronike dhe teknologjia luajnë një pjesë në jetën tonë, por ajo është vetëm aq… një pjesë.

Megjithatë, është tejet argëtuese të mendosh për qindra mënyrat e vockla, se si këto gjëra kanë ndryshuar sjelljen tonë. Ja dhjetë prej tyre, të ilustruara mrekullisht. Në sa prej tyre e gjeni edhe veten tuaj? / www.bota.al

1

Fotografi pushimesh

2

Pergatitja e valixheve per te shkuar me pushime4

Shpalljet

5

Ndihme!

6

Ne kerkim te recetes…

7

Vardisje

8

Duke pare seriale televizive

9

Pirateria

10

www.bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *