08/02/2017

1. Të mos jesh i mërzitshëm Ndonjëherë, sulmi më i mirë është një mbrojtje e mirë. Shikojeni pak a shumë si betimi i Hipokratit në bashkëbisedime: mos bëj dëm. Ne nuk dimë aspak të kuptojmë se kur jemi të mërzitshëm për të tjerët, sepse të gjithë mendojmë për veten, sikur

Një kërkim befasues ka zbuluar se kush na mbështet kur po kalojmë një vështirësi. Imagjinoni një studente që është duke vuajtur vdekjen e një anëtari të familjes përgjatë semestrit. E ngarkuar emocionalisht, ajo zbulon se notat po i bien. Ajo nuk është në gjendje ta përfundojë në kohë punën dhe