29/01/2017

Nunc Est Bibendum sjell per miqte e veres deshmi te kesaj pije nga arti e kultura pergjate historise se njerezimit. 1. Njerez qe bejne veren (Shekulli XVI – XIV p. K.) pikture murale egjiptiane e dinastise se XVIII, Varri i Nakht-it, Tebe 2. Paul Cezanne, ”Pijetari” 1891, Vaj ne pelhure,

Sa ndryshon gjeopolitika amerikane me ardhjen e banorit të ri të Shtëpisë së Bardhë? Qysh nga pasLufta e Dytë Botërore, megjithëse në alternimin e administratave republikane dhe demokrate, Shtetet e Bashkuara kanë luajtur një rol qendror në krijimin e strukturave mbajtëse të jetës politike ndërkombëtare. Zgjedhjet e muajve të ardhshme