27/01/2017

Rregulli i parë për të patur sukses? Të mendosh për gjëra të mëdha. Dhe më pas të ndjekësh instiktin, të flesh pak dhe të hakmerresh për fyerjet. Janë këto këshillat e manjatit “të keq”. Që i thotë jo drogës, alkoolit dhe kafesë. Ndërkohë që do të donte një anti-Viagra… MENDONI

Një statujë që i përket ndoshta epokës helenistike është gjetur pranë kepit San Vito në Taranto, nga një tenist profesionist nga Martina Franca, Luca Dinoi, gjatë eksperiencës së tij të katërt të peshkimit nënujor. Statuja e bronztë dhe e gjatë 80 cm shfaq një grua, ndoshta perëndesha Afërditë, që prek

Në botën e sotme, mundësitë nuk mungojnë. Arritjet në teknologji e kanë bërë jetën më të lehtë. Përtej kësaj, e kanë bërë edhe më të lumtur, por shumë njerëz kanë vështirësi në gjetjen e lumturisë, në këtë botë të mbushur me shanse dhe mundësi. Shpesh besohet se një jetë e

Jashtë Amerika, brenda Kina? Eshtë ky skenari që duket se po përvijohet pas daljes së Shteteve të Bashkuara nga Trans Pacific Partnership. Disa prej 11 vendeve anëtare që kanë mbetur kanë ritheksuar vlefshmërinë e marrëveshjes, dhe lënë të hapur hipotezën e futjes së Dragoit kinez në zonën e shkëmbimeve të

Nga Sebastian Eguez Gjithkush përpiqet të jetë një njeri i madh, i sjellshëm, i dashur dhe i ndjeshëm. Por, për disa njerëz, ky nuk është gjithmonë rasti. Ekzistojnë shumë sjellje apo ‘zakone të këqija’, që njerëzit kanë dhe i bëjnë ata të duken jotërheqës, të bezdisshëm, apo dikush të cilin

Humbja e peshës. Çaji jeshil forcon metabolizmin. Polifenoli që gjendet në të punon për të shtuar nivelet e oksidimit të dhjamit, si dhe ritmin me të cilin trupi juaj shndërron ushqimin në kalori. Diabeti. Çaji jeshil ndihmon në rregullimin e niveleve të glukozës duke ngadalësuar rritjen e nivelit të sheqerit