Home»Speciale»20 ilustrime të pabesueshme, mbi botën e çmendur në të cilën jetojmë

20 ilustrime të pabesueshme, mbi botën e çmendur në të cilën jetojmë

20 ilustrime të pabesueshme, mbi botën e çmendur në të ciën jetojmë

Invalid

Miu

Shkallet e karrieres

Proteste

Mos e pi

Memorial

Nje loje e rrezikshme

Froni

Nje dhurate

Nje akt i larte

Parate

Plumba

Rakete

Femijeri e shkujdesur

Dashuri

Diktator

Ruajtja e ujit

Media-pusete

Periskop

1 Comment

  1. minushi
    09/01/2017 at 11:20 — Reply

    Me shume kujdese percjelle shkrimet qe publikoni nga qe me pelqejne vertete. Ne to mund te gjetesh shume gjera qe plotesojne anen e diturise te personalitetit te njeriut, qofte nga aktualiteti, arti, filosofia historia etj. Jo vetem kjo, por stafi i jep ato te shkruara bukur, kuptueshem dhe ne gjatesi korrekte.
    Juve suksese akoma m,e te medha kurse une do mbetem lexues lojal i Botaal.

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *