11/01/2017

Ironia e faktit, në këtë rast, qëndron në faktin se Donald Trumpi ka reaguar ndaj një strategje përdorimi mediash sociale, për të cilën pikërisht ai vetë është akuzuar se e çoi drejt presidencës. Ishin pikërisht lajmet e rreme dhe ndjekja e strategjisë së “post truth”-it, që e bënë Trumpin, nga

  Ekspresionistët Abstraktë dolën nga errësira në fund të viteve 1940, për ta bërë Nju Jorkun qendrën e botës së artit – por disa thonë se ata u bënë shërbëtorë të spiunëve amerikanë gjatë Luftës së Ftohtë Menjëherë pas Luftës së Dytë Botërore, diçka emocionuese ndodhi në botën e artit

Raporti i shërbimeve amerikane të zbulimit, për ndërhyrjet e Rusisë në zgjedhjet amerikane Bota.al boton sot një pjesë të raportit që shërbimet amerikane të zbulimit, kanë hartuar në lidhje me kandidatin e atëhershëm për president (sot president i zgjedhur), Donald J. Trump. Një raport bombë, që me siguri, nëse do