31/12/2016

Në rast se njerëzit do të mund të nxirrnin nga korja e planetit tonë të gjithë sasinë e arit, do të ishte e mundur të mbullohej e gjithë sipërfaqja e tokës me ar deri në lartësinë e gjurit tuaj. Çdo njeri shpenzon mesatarisht 6 muaj të jetës së tij duke

A keni dëgjuar ndonjëherë për sindromën e mashtruesit? Është një fenomen psikologjik që në mënyrë paradoksale prek njerëzit më të zgjuar, dhe që mund të rrezikojë sukseset e ardhshme. Nëse e njihni, shmangeni “Sa më i madh potenciali, aq më e madhe do të jetë pasiguria juaj. Supozimi është çmimi

Mënyra se si ne i perceptojmë të tjerët dhe reagojmë ndaj tyre, mund të jetë e trashëguar Nga Guy Winch Ph.D “Psychology Today” Një studim i kohëve të fundit, shqyrtoi rolin e gjenetikës mbi mënyrën se si ne e përjetojmë vetminë, izolimin social dhe depresionin. Hulumtuesit përdorën të dhënat e