26/12/2016

Të ngjashme me lëvizjet e shahut, strategjitë e SHBA-së do të luajnë një lojë të ndryshme, dhe do të duhet të konfirmojnë (ose zhbëjnë) aleancat e vjetra. A mund të ndryshojnë tregjet, lëvizjet e saj ndërmjet Rusisë, Kinës dhe Kontinentit të Vjetër? “Amerika dëshiron një Rusi të fortë, paqësore, të