07/12/2016

“Presidenti i Shteteve të Ndara të Amerikës”. Me këtë motivim, që do të bëjë të debatojnë shumë amerikanët, Donald Trumpi është kandiduar për “Njeriu i vitit” 2016 nga revista Time. Emri i fituesit do të shpallet vetëm të mërkurën e ardhshme. Ashtu si çdo vit, e përjavshmja amerikane ka zgjedhur

A keni vënë re, se disa nga personat më inteligjentë dhe që mendojnë më thellë, nuk arrijnë të jenë të lumtur? Ata mund të kenë një partnere të dashur apo familje të këndshme, dhe të jenë të suksesshëm në punën e tyre; e megjithatë, ka diçka që herë pas here