02/12/2016

Xhon Li Endërson Fidel Kastro ka vdekur. Për forcën e tij simbolike dhe jetëgjatësinë e karrierës, udhëheqësi revolucionar kuban nuk ka pothuaj asnjë rival në kohët moderne. Në gusht kishte mbushur 90 vjeç. Zyrtarisht ishte tërhequr nga jeta politike në vitin 2008, dhe dy vite më herët, ia kish lënë

FBI-ja amerikane i heton abuzimet e njerëzve me kafshët, njëlloj si vrasjet apo sulmet ndaj personit. Ata e klasifikojnë mizorinë ndaj kafshëve si një krim të Grupit A, pasi vlerësohet që nëse dikush abuzon me kafshët, ka shumë mundësi të bëjë të njëjtën gjë me një njeri. Truri ynë i

Inteligjenca emocionale është aftësia për të kontrolluar vetveten dhe emocionet tona, dhe t’i vëmë ato në lidhje me të të tjerëve. Në tërësinë e vet, bëhet fjalë për aftësitë e nevojshme për të përballuar marrëdhënie dhe komunikime me të tjerët, kur nga të dy palët përfshihen emocione. Nuk është e

Bestytnitë janë kudo. Nga mesazhet zinxhir që ju kërkojnë “t’i dërgoni këtë letër apo e-mail 10 njerëzve të tjerë, dhe diçka e mirë do të ndodhë në 24 orët e ardhshme”, deri tek xhaxhai tuaj që mendon se skuadra e tij e zemrës nuk fitoi ndeshjen e fundit, për shkak