Home»Bota»Trumpi fitoi. Mjaft u qarravitët!

Trumpi fitoi. Mjaft u qarravitët!

screen-shot-2016-11-13-at-7-31-51-pm

Danielle Pletka

Më shkakton dhimbje hipokrizia e neokonservatorëve, që besojnë në demokraci kudo, përveç se në Amerikë

E mërkura e javës që u mbyll ishte po aq e parashikueshme, sa ishte e marta e paparashikueshme. Pëshpëritësit e Uashingtonit u mblodhën për të spekuluar, demonstruar dhe “bërë lojën”.

Shumë internacionalistë liberalë (një etiketë që shkon përtej ndarjeve partiake) festuan “Ditën e tyre personale të Ashures”, duke hequr rrobat dhe rrahur gjoksin, ndonëse hoqën dorë nga zinxhirët që përqafojnë besimtarët e vërtetë. (Ato pulovra janë me lesh kashmiri, ta dini).

Lexuesit e nderuar mund ta quajnë të çuditshme që unë nuk iu bashkova këngës së vajit, duke ditur që unë nuk kam qenë aspak një fanse e shumë prej recetave të Donald Trumpit për politikën e sigurisë kombëtare.

Por a e dini çfarë? Trumpi fitoi zgjedhjet. Dhe mua më lëndon … 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *