30/11/2016

Mjeti kryesor me të cilin ne ndërveprojmë me botën përrreth nesh janë shqisat tona. Më poshtë po paraqesim fakte interesante rreth 5 aftësive shqisore. Pasi hani shumë ushqim, dëgjimi juaj është më pak i mprehtë. Nëse jeni duke shkuar në një koncert pas një vakti të bollshëm, mund të dëmtoni

Për shekuj me radhë kemi pranuar teorinë e evolucionit të Çarls Darvinit, por në librin e tij të ri “COSMOSAPIENS”, Xhon Hends vë në pikëpyetje hipotezën tonë se si evoluan njerëzit Nga Xhon Hends Në një konferencë historike ndërkombëtare të mbajtur kohët e fundit, nën kujdesin e Shoqërisë Mbretërore dhe