13/11/2016

Nëse ju ua thoni objektivat tuaja të tjerëve, do të jeni më pak të prirur që t’i realizoni, sepse do të humbisni motivimin, konfirmojnë studime të ndryshme. Mendja juaj “rishkruan” fjalimet monotone të njerëzve të mërzitshëm, për t’i bërë ato më interesante. Ekzistojnë më shumë se 400 fobi (frikëra) që

Nga Marie D. Jones “Në emër të Atit, Birit dhe Shpirtit të Shenjtë…” Koncepti i Trinisë ose natyra e 3-fishtë e hyjnores, ka qenë pjesë e psikikës tonë për mijëra vite, dhe është shfaqur në tregimet e krijimit, mitet, shkrimet fetare dhe tekstet e shenjta në të gjithë botën. Megjithatë

Në fillim Brexit, më pas presidenti i zgjedhur, Donald Trump. Tani, tërmeti politik që po shkund Perëndimin, rrezikon udhëheqësit liberalë demokratikë në Europë Çfarë do të ndodhë në Itali, atje ku Matteo Renzi e ka kthyer referendumin për ndryshimet kushtetuese, në një votëbesim për vetë Kryeministrin? Çfarë do të ndodhë

Danielle Pletka Më shkakton dhimbje hipokrizia e neokonservatorëve, që besojnë në demokraci kudo, përveç se në Amerikë E mërkura e javës që u mbyll ishte po aq e parashikueshme, sa ishte e marta e paparashikueshme. Pëshpëritësit e Uashingtonit u mblodhën për të spekuluar, demonstruar dhe “bërë lojën”. Shumë internacionalistë liberalë

Nga Irani e deri në Kili, operacionet e fshehtë të CIA-s amerikane kanë rrëzuar nga pushteti dhe kanë ngjitur në pushtet me dhjetëra udhëheqës e diktatorë, shkruan Kerëlin Bejlon në të përjavshmen amerikane, Njuzuik. Dhe në fakt, me sa duket, Rusia ka marrë një prej faqeve të librit të udhëzimeve

Një prokurore suedeze pyet Julian Assange në ambasadën ekuadoriane në Londër. Prognoza për lirimin apo vazhdimin e emigrimit të Assange pas ardhjes në pushtet të Donald Trump. Në zgjedhjen e Donald Trump si president luajti rol edhe një godinë gjashtë katëshe në një lagje luksoze të Londrës, Knightsbridge. Përballë qendrës