05/11/2016

Dejvid Ellën Askujt nuk i pëlqen të humbasë. (Pesha apo virgjëria janë ndoshta përjashtime). Qoftë kjo një lojë pokeri, dashurinë e një personi tjetër apo një proces zgjedhor, një humbje mund të përjetohet si një njollë e turpshme, e cila nuk do të zhduket kurrë. Ose si një gjendje mjekësore

Udhëheqësja e Frontit Kombëtar do të luftojë për ta fituar këtë herë presidencën, por ajo është duke ushtruar aktualisht presion ndaj të djathtës tradicionale të Francës Nga Jonathan Fenby Marin Lë Pen ka të drejtë të mendoje se ka ardhur koha e saj. Me vetëm 6 muaj deri në zgjedhjet

Këto kanë qenë disa nga deklaratat e forta të personit, i cili shton se një “Rend i Ri” po vendoset në botë dhe se ka njerëz që krijojnë e shpërndajnë sëmundjet në tokë e se ekzistojnë robotët shërbëtorë. Të gjitha këto ai i ka thënë në mënyrë anonime në një

DASHI (21 mars – 20 prill).  Dashit gjithmonë i takon numri 1. Ai është dominant, gjithmonë i pari, lider i vërtetë dhe është më aktiv prej të gjitha shenjave të horoskopit. DEMI (21 prill – 20 maj)  Demi është lidhur me numrin 2, jo sepse shenja është e dyta, por