04/11/2016

1. Anomali të trurit Fantazmat kanë prirjen të shihen sikur ikin e vijnë me shpejtësi. Këta imazhe janë iluzione që prodhon truri, që mund të burojnë nga një gjë aq e thjeshtë sa edhe lodhja, thotë Joe Nickell, studiues në Komitetin për Kërkime Skeptike. “Eshtë një marifet i syrit”, sipas

Drejtori i FBI-së James Comey është përzier në fushatën zgjedhore amerikane dhe është tani vetë në qendër të kritikave. A po përpiqet ish-republikani të sabotojë kandidaturën e Hillary Klintonit? Më 2 mars 2015 Neë York Times shkruante se Hillary Klinton përdorte në kohën e saj si ministre e Jashtme një

Nga Fareed Zakaria Gjatë kësaj fushate, kam dëgjuar nga shumë njerëz që kanë përshëndetur kundërshtimet e mia ndaj Donald Trumpit. Por të tjerë më kanë kundërshtuar, duke argumentuar se kam qenë i anshëm, se edhe Hillary Clintoni mund të ketë të meta. Kështu që, lejomëni të shpjegoj, për herë të

Nga kohët e lashta e deri në ditët e sotme, betejat janë humbur për shkak të motit të tmerrshëm, armatimeve të pamjaftueshme dhe fatit të keq. Po kur përgjegjesia për humbjen i faturohet gjykimit të gabuar dhe planifikimit të keq? Nga Ema Mejsën Çdo budalla mund të humbë një betejë.

TTIP-ja, traktati i shkëmbimit të lirë midis Shteteve të Bashkuara dhe Europës, është duke u braktisur. Meritë e këmbënguljes së kundërshtarëve të tij dhe e paaftësisë së liderëve politikë Katër njerëz u ngjitën secili në podium. Në sfond dukej një liqen. Ishte qershori i 2013. Në bregun e Lough Erne,