Home»Lifestyle»Shendeti»SHENDETI / Një test në Internet të parashikon risqet e lidhur me diabetin

SHENDETI / Një test në Internet të parashikon risqet e lidhur me diabetin

Screen Shot 2016-05-17 at 09.11.43

Të njohësh riskun e komplikacioneve që lidhen me diabetin, si për shembull verbëria, mund të jetë gjë shumë e dobishme për ata që vuajnë nga kjo sëmundje. Për këtë qëllim, studiuesit e Universitetit të Notinghemit, në Angli, kanë përpunuar dhe publikuar posacërisht një test në Internet: mjafton të lidhesh me faqen www.qdiabetes.org, të fusësh aty disa të dhëna në lidhje me stilin e jetesës dhe shëndetin, dhe algoritmi do të llogarisë menjëherë për ju përqindjen e rrezikut të komplikacioneve./bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *