14/10/2016

  Michael Brendan Doherty Hillary Clintoni do të jetë presidentja e ardhshme e SHBA. Mos u shpërqëndroni prej mediave që vazhdojnë të fokusohen në mënyrën se si Donald Trumpi po u jep energji bazës së votuesve, apo grindjet e tij me ligjvënësit kryesorë të partisë. Zgjedhjet kanë marrë fund. Clintoni

Në vitin 2004, Princi Najef bin Favaz Al Shalaan është akuzuar në Shtetet e Bashkuara dhe Francë për përfshirjen e tij në një operacion droge, mes Amerikës së Jugut dhe Evropës. Skema e ka origjinën në një marrëdhënie dashurie mes princit dhe një gruaje kolumbiane me emrin Doris Mangeri në

Kjo është një histori me Romeo dhe Zhuljetë, që përfundoi po aq keq sa origjinali. Princesha Misha’al bint Fahd al Saud ishte në një martesë me shkesë (e pakënaqur) me një kushëri të moshuar. Ajo u nis për në Bejrut për të ndjekur studimet e mëtejshme. Atje, ajo u takua

Kjo shkon pak prapa në kohë dhe është “groposur” në nxjerrjen Nr.4 të emaileve. Eshtë një referencë anësore që duket se flet shumë më tepër, dhe është një email nga Huma Abedin, i 18 nëntorit 2014. në të thuhet: “Duhet të mendojmë shumë për cilindo grup që dëshiron të marrë

Të gjithë e kanë të njohur historinë – dhe zërat – për atë që ndodhi në Rosuell, Nju Meksiko, në vitin 1947. Vetë Klintoni ka thënë se, sa kohë që nuk ka asgjë në dosje që do të kompromentonte sigurinë kombëtare, ajo do të deklasifikonte të gjithë dosjet e Rosuellit.

Në vitin 2014, Hillary Clinton dhe John Podesta shkëmbyen një seri emailesh ku diskutonin jo vetëm se cfarë duhej bërë me grupinq ë atëherë quhej ISIL, por edhe se nga ata e merrnin financimin. Në një pjesë të emaileve thuhet: “… ne duhet të përdorim zbulimin tonë diplomatik dhe më