12/10/2016

Ndonjëherë ndarja e një çifti ka vetëm një arsye. Nuk ishim për njëri-tjetrin. Është një frazë e cila  përdoret shpesh kur dashuri të cilat mendoheshin si të vërteta shndërrohen në asgjë. Jed Diamond, një psikolog i njohur, ka arritur në një konkluzion pas 40 vitesh kërkimesh klinike, se shumica e

Njerëzit me gishta më të mëdhenj janë më kuriozë, ndërsa ata me gishta më të shkurtër kanë tendencë për t’u bërë udhëheqës të mrekullueshëm. Ata me duar më të shkurtra rrezikojnë më shumë, janë të mrekullueshëm, u pëlqejnë aventurat dhe marrëdhënien e bëjnë gjithmonë romantike. Njerëzit me duar të vogla

Disa janë më inteligjentë se të tjerët. Por kjo nuk do të thotë se nuk është e mundur që të dukesh më intelingjent nga ç’mund të jesh në të vërtetë. Në fakt, ka disa mënyra të vërtetuara shkencërisht, që krijojnë idenë tek të tjerët se personi që kanë përballë është

Italianet janë shquar si femra të nxehta, që dinë të tërheqin vëmendjen dhe të kthejnë pas shumë koka kur kalojnë. Pse janë përherë në krye të bukurisë së Mesdheut? Besojnë në fuqinë e vajit të ullirit Sophia Loren është shembulli tipik, që e përdor vajin e ullirit për të zbutur

Kompania japoneze e makinave ka krijuar një makinë duke përdorur copa kartoni. Makina e quajtur “Origami” që nënkupton artin japonez për ti dhënë letrës figurë dhe formë, u ndërtua në Londër nga një skuadër e fortë stilistë profesionistë. Ata bënë fillimisht një projekt në mënyrë që të ndanin nga njëra

Me siguri njihni një person që arrin të jetë gjithmonë i shëndetshëm, edhe kur njerëzit përreth tij janë me kollë, rrufë apo ndihen të stresuar. Nëse keni menduar ndonjëherë çfarë bëjnë këta njerëz për të qenë në formë gjatë gjithë kohës, është koha të mësoni disa nga sekretet e tyre.