11/10/2016

Rayburn: Njeriu mund të jetë artist… në çdo gjë, ushqim, gjithçka. Varet se sa i mirë është në atë që bën. Arti i Creaseyt është vdekja. Dhe ai po bëhet gati të realizojë kryeveprën e tij. I moshuari: Në Kishë thonë që duhet të falësh. Creasy: Falja është mes tyre

Pozicioni i rëndësishëm nuk është i vetmi tipar që ju rrit vlerën në sytë e të tjerëve. Ju duhet të kombinoni cilësitë e mëposhtme për të pasur pëlqim dhe ndikim sa më të lartë te të tjerët. Këshillat më të dobishme dhe truket që duhet të përdorni për t’u bërë

“Suksesi arrihet më shpesh nga ata që nuk e dijnë se dështimi është i pashmangshëm” Coco Chanel 2. “Kurajo është mirësia nën presion”. Ernest Hemingueji 3. “Mëso nga e djeshmja, jeto të sotmen, shpreso për të nesërmen. E rëndësishme është të mos ndalesh së pyeturi”. Albert Einstein 4. “Ndonjëherë nuk