10/10/2016

Debati i dytë presidencial Clinton-Trump u zhvillua në një atmosferë akuzash dhe kundërakuzash të ashpra. Kandidatët, të cilët kur hynë nuk i dhanë dorën njëri-tjetrit si në debatin e parë, u pyetën për shembullin që ata duhet të jepnin për të rinjtë, një pyetje që nënkuptonte komentet vulgare të bëra

Nuk ka asgjë të bukur tek procesi i të shkruarit. Gjithë sa duhet të bëni, është të uleni para një makinë shkrimi dhe të kulloni gjak. “Të gjitha gjërat vërtet të mbrapshta fillojnë nga pafajësia.” E dua gjumin. E dini, jeta ime ka tendencë të rrënohet kur zgjohem. Sot është