06/10/2016

Në vitin 1962, Otto Skorzny, një prej komandantëve më famëkeq të trupave naziste SS, të cilin Hitleri e kishte vlerësuar edhe me medaljen më të lartë “Kryqi i Kalorësve të Hekurt”, vizitoi memorialin kushtuar Holaustin në Izrael. Gjatë Luftës së Dytë Botërore ,Skorzeny cilësohej nga aleatët si “njeriu më i

Për të gjithë ata që mendojnë se kanë IQ të ulët, tashmë shkenca ka gjetur një zgjidhje. Modafinil, ky është emri i ilaçit që sipas shkencëtarëve të universitetit të Oksfordit, mundëson rritjen e inteligjencës te njeriu. Studiues të ndryshëm kanë kryer eksperimente tek individë me koeficient të ndryshëm inteligjence dhe

Zbulimi i një gjurme gjigande të një dinozauri mund të hedhë dritë më shumë mbi kafshët prehistorike. Në shkretëtirën Gobi është gjetur një gjurmë 106 cm e gjatë dhe 77 cm e gjerë, që besohet se i përket titanosauri, lloj dinozauri. Gjurma u zbulua në muajin Gusht dhe besohet se

  5 pikat që trajton kjo analizë e Glen Thrash në “Politico”, mbajnë brenda tyre edhe sekretin e fitores për kandidatin që do të shkojë në Shtëpinë e Bardhë. Dhe arsyet pse java që vjen do të jetë vendimtare… Donald Trampi qe një dijetar në zgjedhjet paraprake të GOP, duke shkaktuar

Trupi i njeriut është i krijuar në një mënyre komplekse dhe mjaft të komplikuar por arritjet e mëdha kanë sjellur deri në zbërthimin e disa gjërave që ndodhin në trupin tonë dhe që marrin një kuptim jetësor. Në vazhdim ju sjellim 6 fakte interesante lidhur me trupin e njeriut: 1.

Kërkesa e madhe për ekzorcistë ka çuar deri te mungesa e priftërinjve që janë të specializuar për përzënien e djallit, thonë ekzorcistët zyrtarë nga Vatikani. Kisha katolike thotë se rritja e numrit të njerëzve, të pushtuar nga djajtë, është pasojë e eksperimentimit me satanizëm dhe me dukuritë okulte. Është i