05/10/2016

Nga Andi Bushati Përkimi rastësor i disa ngjarjeve të ditëve të fundit dhe jehona që i’u bë atyre, kanë rihapur edhe njëherë debatin lidhur me rolin e diplomatëve amerikanë në Tiranë. Sali Berisha përdori së fundi një gjuhë të fortë kundër ambasadorit Lu duke e quajtur atë me përbuzje guvertantor

Ai është njeriu më mirënjohës në botë, kur ti vjen në këtë botë. 2. Ai është një shok loje i mrekullueshëm dhe protektiv. 3. Ai mund të jetë Supermeni, që të lë të hipësh mbi të dhe ta “godasësh”. 4. Ai mund të jetë një princeshë. 5. Ai është vërtetë

Filloni! Të mos filloni, ky është gabim. Nëse lejoni frikën t’ju paralizojë, atëherë po i zini rrugën suksesit tuaj. Një herë që ju e dini se çfarë doni të bëni, thjeshtë bëni gjithçka që duhet dhe ecni përpara. Njihni pikat tuaja të forta. Përcaktoni se në cilën gjë jeni të

Filloni nga fillimi Çdo moment është një mundësi për ju, për të filluar nga fillimi, me një tjetër mendësi. Pra, merrni frymë thellë dhe besoni se e gjitha është në kokën tuaj. Nuk ka asgjë më idiote, se sa mendimi që Zoti ose universi është kundër jush. Ndoshta, koha kërkon

Të gjithëve na pëlqen! Gjatë ditës na ndodh të fantazojmë apo ëndërrojmë me sy hapur dhe nëse ky lloj fantazimi na zë më shumë hapsirë kohe dhe ndërhyn në përditshmërinë tonë, atëherë klasifikohet si një problem i shëndetit mendor, i njohur si ëndërrim i tepërt, ëndërrim i papërshtatshëm, apo edhe

Mashtrimi është i gabuar, e dimë, megjithatë vazhdojmë ta themi për të patur avantazhe, për t’u ndjerë pjesë e një grupi dhe për të qenë fitues. Problemi është se ky veprim mund të kthehet në ves dhe është e vështirë për t’u braktisur. Përgjigjuni ndershmërisht: Ju kanë thirrur për t’ju