04/10/2016

Përgjatë shekujve ka patur shumë përpjekje për të parashikuar vdekjen e planetit tonë. Edhe Isak Njutoni e provoi, ndërsa thuhet se parashikoi fundin e botës në vitin 2060. Fatmirësisht, ashtu si metodat e bazuara në shkrimet e shenjta, edhe profecia e tij rezulton e pakuptimtë. Por edhe ideja që ne

Flet Mimi Alford, stazhierja e cila qe dashnorja e tij, kur ishte 19 vjeç dhe ai 45 “Më ka shtyrë në krevatin e Jackie dhe unë nuk i kam bërë rezistencë”; “Shpesh flija në Shtëpinë e Bardhë, ai me merrte me vete edhe gjatë udhëtimeve të tij”; “Një herë më

Disa thonë se kjo ndodh për të parandaluar shpirtin të mos largohet nga trupi ynë, por arsyeja e vërtetë është pak më delikate se kaq. Gulçimi që shkakton hapjen e gojës kur jemi të tronditur është e shpejtë, frymëmarrja e thellë që ka evoluar për të garantuar një sasi të

Julian Assange, themeluesi i Wikileaks ka premtuar se organizata e tij do të publikojë dokumenta të reja që hedhin dritë mbi zgjedhjet Presidenciale që do të zhvillohen ne 8 nëntor në SHBA. Me rastin e 10-vjetorit të themelimit, Assange ka premtuar se organizata do të bashkëpunojë me më shumë media

Pas publikimt të disa dokumentave të Donald Trump, ku tregohet se republikani nuk kishte paguar taksat për 18 vite radhazi, një tjetër publikim i bujshëm ka tronditur zgjedhjet presidenciale, por kësaj nga kampi i demokratëve. Një e-mail i zbuluar ditët e fundit ka treguar se Hillary Clinton udhezoi presidentin aktual,

(Me pakëz ndihmë nga Apple dhe Google)   Aktualisht është prehistoria e celularëve, por ka qenë një kohë kur smartfoni i fundit që mund të blinit ishte një BlackBerry. Para se të mbërrinin iPhone i kompanisë Apple, prototipët e parë Android të kompanisë Google qenë në thelb klonime të BlackBerry-it.