28/09/2016

Ju i dini të gjitha këto gjëra, por shpesh herë i harroni Disa njerëz nuk ndryshojnë kurrë. Do të jeni shumë, po shumë mirënjohës për faktin që disa gjëra nuk kanë shkuar ashtu si ju donit të shkonin. Ju po rriteni. Vitin që kaloi nuk ishit i njëjti person. Eshtë

Nga Andi Qinami Në hapësirë mesa duket nuk hidhen vetëm qentë e njerëzit, por edhe “prindi i verës”, siç ka ndodhur së fundmi… e në këtë pikë kureshtja bëhet thuajse maksimale për ne të Nunc Est Bibendum. Në 15 shtator Kina hodhi në hapësirë, mbi një raketë kozmike ku transportoheshin

Publikimi i sekreteve të tilla, përveçse shkakton bujë të madhe në publikun e gjerë, na bën të mendojmë se sa shumë gjëra ndodhin, pa e kuptuar askush    Kalorësit e Tempullit dhe Vatikani Në tetor të vitit 2007, Vatikani kishte publikuar dokumente sekrete në lidhje me gjykimin e Kalorësve të

Mbani kontakt me sy Kur flisni me dikë, shiheni drejt e në sy. Vazhdoni të ruani kontaktin me sy, edhe kur po flet personi përballë. 2. Praktikoni pozicione që reflektojnë pushtet, para aktiviteteve Bëni gjithmonë “pozën e supermenit”. Vendosini duart në ije, me bërrylat të hapur për së gjeri, gjoksin

Ne kurrë nuk duhet të pendohemi shumë në jetën tonë. Megjithatë, vjen një kohë kur kuptojmë që, ka gjëra të cilat, nëse do t’i kishim ditur më parë, mund të kishim përfituar në rini. Ndoshta këtë gjë e kuptojmë vetëm përmes përvojës dhe rritjes personale, por ndonjëherë koha kalon pa

1. Përfytyroje gjithmonë atë që do Përfytyrimi i asaj që ju dëshironi do të ndihmojë për ta shndërruar në realitet. Kujtoni çdo mëngjes se si e dëshironi ditën tuaj të jetë. Çdo natë, mendoni për ditën që sapo ka kaluar, përqëndrohuni në aspektet e mira dhe pastaj kujtojini ato. Jini