18/09/2016

Cili është raporti më korrekt dhe më i ekuilibruar midis shërbimeve sekrete dhe vendimmarrësit? Sherman Kent dhe roli i inteligjencës në procesin e vendimmarrjes politike Cili është raporti më korrekt dhe më i ekuilibruar midis shërbimeve sekrete dhe vendimmarrësit politik? Kësaj pyetje provon që t’i përgjigjet nëpërmjet një analize të

Per njeriun e lashte, çdo send ne natyre permbante nje energji te veçante te pa dukshme nga syri i njeriut. Kjo fuqi mistike quhet “Mana”. Fale kesaj energjie dhe force funksionon dhe magjia. Kjo sasi energjie-force qe eshte e pranishme kudo ne univers, aktivizohet ne saje te disa fjaleve magjike