Home»Galeri»Foto»Tërmeti në Itali, pamjet e katastrofës

Tërmeti në Itali, pamjet e katastrofës

15 të vdekur, qindra të plagosur dhe 150 të zhdukur: është ky bilanci i deritanishëm i tërmetut gjashtë ballë që goditi Italinë në orët e para të mëngjesit. Më poshtë dids prej fotografive të pasojave të fatkeqësisë natyrore.

Screen Shot 2016-08-24 at 12.56.50 Screen Shot 2016-08-24 at 12.56.43 Screen Shot 2016-08-24 at 12.58.45 Screen Shot 2016-08-24 at 12.58.35 Screen Shot 2016-08-24 at 12.58.20 Screen Shot 2016-08-24 at 12.58.04 Screen Shot 2016-08-24 at 12.57.57 Screen Shot 2016-08-24 at 12.57.42 Screen Shot 2016-08-24 at 12.57.35 Screen Shot 2016-08-24 at 12.57.28 Screen Shot 2016-08-24 at 12.57.17 Screen Shot 2016-08-24 at 12.57.03 Screen Shot 2016-08-24 at 12.56.55

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *