Home»Horizonti.al»Nëse qorroheni në vetëm njërin sy… dhe gjëra të tjera që mbase nuk i dini

Nëse qorroheni në vetëm njërin sy… dhe gjëra të tjera që mbase nuk i dini

Nëse ju qorroheni në vetëm njërin sy, humbisni vetëm një të pestën e pamjes, por të gjithë sensin e thellësisë.

1 googol është numri 1 i pasuar nga 100 zero.

Dhimbja matet me njësi “dols”. Instrumenti që përdoret për të matur dhimbjen është një “dolorimetër”.

12% e njerëzve ëndërrojnë në bardhë e zi.

Në vitin 1980, një spital në Las Vegas pushoi nga puna disa punonjës, për shkak se ata vinin baste se kur do të vdisnin pacientët.

Muskuli më i fortë (në raport me përmasën) në trupin tonë është gjuha.

Jupiteri është më i madh se sa të gjithë planetet e tjera të sistemit tonë diellor, të marra së bashku.

Një njeri në dy miliardë do të jetojë më shumë se 116 vite.

Në vitin 1878, i pari libër me numra telefonash që u prodhua, kishte vetëm 50 emra.

Hong Kongu ka më shumë Rolls Royce për frymë popullsie.

Sipas Librit të Gjenezës 1:20-22, pula ka ardhur në botë para vezës.

90 përqind e të gjithë specieve që janë zhdukur kanë qenë zogj.

Kameleoni ka një gjuhë, e cila është një herë e gjysmë më e gjatë se sa trupi i tij./bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *