19/07/2016

Përtej picave, makaronave, Verdit, Koloseut dhe modeleve, Italia ka disa veçori të tjera që rrëmbejnë zemrat e turistëve CNN  Udhëtarët e regjur të botës nuk kërkojnë vetëm spagetit, operën dhe mbetjet arkeologjike, përtej këtyre klisheve paraqiten 10 gjëra surprizë që Italia i bën më mirë. 1. Flirtimi Pak rëndësi ka

Sa vjeç do të ishit, në qoftë se nuk do e dinit se sa vjeç jeni? Cila është më e keqe, të dështoni, apo të mos provoni fare? Nëse jeta është kaq e shkurtër, pse bëjmë kaq shumë gjëra që nuk na pëlqejnë dhe pëlqejmë kaq shumë gjëra që nuk

Nuk mund t’i merrni gjërat si shumë personale, edhe nëse duket sikur është personale. Rrallëherë njerëzit i bëjnë gjërat për shkakun tuaj. Zakonisht i bëjnë për shkakun e tyre. Ti mund të mos jesh në gjendje të kontrollosh gjërat që njerëzit thonë dhe bëjnë ndaj jush, por ti mund të

Eshtë një prej enigmave të mëdha të jetës: përse flejmë? Tani kemi provën më të mirë për funksionin e gjumit – ai lejon që të ndodhin procese rregullimi, me qëllim që të mos lejojë mbingarkimin e trurit tonë me kujtime të reja. Me aq sa dimë ne, cdo kafshë fle

Rishfaqen në Ukrainë pikturat e vjedhura në Hollandë. Një histori spiunësh, policësh të korruptuar dhe oligarkësh. Në lojë Marrëveshja e Asociimit me Bashkimin Europian. Kiev, një ditë e papërcaktuar e vitit 2007. Një skuadër speciale e GUBOP-it, departamentit të Ministrisë së Brendshme të specializuar në luftën kundër krimit të organizuar,

1. Thuajini vetes, se sa e çmuar është jeta Cilatdo qofshin rrethanat tuaja, ka gjithmonë diçka për të qenë mirënjohës. Edhe gjatë ditëve tuaja më të këqija, ka diçka pozitive që ndodh gjatë asaj dite të veçantë. Dhe devijimi i fokusit tuaj, pikërisht tek ajo variabël mund të bëjë që