11/07/2016

01. Vijat Nazca Ku: Peruja Jugore Krijuar në: 300para Krishtit-600 Zbuluarnë: Vitet 1930 Këto shenja të jashtëzakonshme në tokë, që paraqesin kafshë dhe bimë – disa mbi 200m të gjata – i kanë intriguar shkencëtarët për dekada të tëra. Disa kanë pohuar edhe se ato pista të lashta për alienët

01 Lufta e Dytë Botërore Kur: 1939–45 Palët ndërluftuese: Më shumë se 30 kombe Numri i të vdekurve: 50-85 milionë 02 Pushtimet mongole Kur: 1206-1337 Palët ndërluftuese: Kombet në të gjithë Azinë dhe Evropën Lindore Numri i të vdekurve: 30-60 million 03 Pushtimet e Dinastisë Qing Kur: 1616-62 Palët ndërluftuese:

Nga Entoni Gidens Londër – Referendumi mbi Bashkimi Evropian u mbajt, dhe duhet të respektohet zëri i popullit. Kushdo që zgjidhet si kryeministri i ardhshëm, është i detyruar të hapë negociatat për të shqyrtuar se çfarë lloj marrëveshjesh mund të arrihen në të ardhmen me pjesën tjetër të unionit. Ai

Mushkëria Ju mund të keni pak mangësi në frymëmarrje, por të jetosh me një mushkëri është krejtësisht e mundur. Në vitin 1931, Rudolph Nissen, i cili operoi Albert Einsteinin, ishte kirurgu i parë që hoqi me sukses mushkërinë e një pacienti. Veshka Nëse sëmundja, dëmtimi apo helmimi pengon veshkat tuaja

Një popull që ka fituar të gjithë luftërat e dy shekujve të fundit, dhe që i ka mundur gjermanët dy herë në dy konflikte botërore (sigurisht, jo i vetëm), e ka të vështirë të pranojë që në Europë të komandojë Gjermania. Dhe në vend të angazhohet për të kundërpeshuar peshën

Në Apokalipsin e Shën Gjonit (paragrafi 13, vargu 18) thuhet: “Kush di të kuptojë, le të numërojë Numrin e Bishës. Sepse ai është numri i një njeriu: dhe numri i tij është 666”. Bisha është Satanai, apo Antikrishti, dhe paqartësia e vargut në shekuj, ka ushqyer fantazi dhe interpretime nga