22/06/2016

Duke folur për astronautët, përvoja e tyre ka treguar se një humbje e peshës dhe rrikthimi i saj mund të rezultojë e vështirë për trupin. Në mungesë të gravitetit, muskujt dhe kockat atrofizohen, ndërsa trupi humbet masë prej tyre. Sipas NASA, astronautët mund të humbasin 1 përqind të masës së

Qeveria shqiptare, Digitalb dhe Bashkia Tiranë kanë projektuar këtë pritje që ne duhet ta kemi për detyrë t’ua bëjmë këtyre djemve dhe stafit të Kombëtares. Ja plani që do të zbatojnë tre organizuesit e këtij eventi: Pritja do të nisë të bëhet në Rinas, ku një autobus i hapur do

VIDEO – Hedhja e çmendur me parashutë e Navy Seals, mbi një stadium të mbushur me njerëz

Nuk është e qartë pse ekziston ndërgjegja. Disa besojnë se ajo është thjesht një shtojcë e pashmangshme e mekanizmave të trurit, zhurma në sfond e një motori të ndezur. Ndërsa disa të tjerë, sikurse është edhe neuroshkencetari konjitiv Stanislas Dehane, që besojnë se vetëdija është përzgjedhur përmes miliona viteve të

  Që në krizën ukrainase qenë të përfshirë luftëtarë jokonvencionalë, kjo qe shumë e qartë qysh nga nisja e konfliktit, me pushtimin e Krimesë. Megjithatë, për faktin se kush ishte realisht i përfshirë, është hamendësuar për një kohë të gjatë me një kaskadë të vazhdueshme të dyshuarish, provash të diskutueshme,

Nëse zhvishni shtresën e sipërme të atomeve të karbonit nga plumbi i lapsit (grafiti), do të keni grafenin. Ky material krijon energji elektrike dhe ngrohje më mirë se bakri, dhe është shumë më i hollë (0.3 nanometra). Nëse do të qe e mundur për të prodhuar një tranzitor – një