03/06/2016

“Amerika është kthyer e madhe. Jemi sërish si në kohët e Ronald Reaganit, ajo shtëpia që shndërrin atje lart mbi kodër. Nga sot, Endrra Amerikane është sërish realitet, mund ta prekni të gjithë”. Dita e Inaugurimit, 20 Janar 2017. E pamundura është bërë realitet. Donald Trumpi është duke u betuar

Nuk ekziston vetëm një lloj depresioni: duke zbuluar se nga çfarë vuajmë, është një hap i rëndësishëm për të jetuar më mirë dhe për t’u orientuar ndaj recetave të ndryshme të kurimit Krizat depresive, edhe pse mund të ngjajnë me njëra-tjetrën për nga intensiteti dhe simptomat, shfaqin karakteristika të ndryshme

Dev Patel, fjaloshi i filmit “Milioneri” është rritur. Tani luan bashkë me Jeremy Irons në filmin që flet për jetën e një gjeniu të numrave. Ku ka mësuar se prapa një ekuacioni ka gjithmonë shumë më tepër E mbani mend Dev Patelin me fytyrën prej fëmije, në kohët e historisë

“That’s Amore?” Me siguri kështu është dukur kur Jennifer Garner dhe Ben Affleck shkuan me fëmijët në Itali për një tjetër pushim familjar. Pas një pushimi në Paris në fillim të majit, Affleck, 43 vjeç, la sheshxhirimin në Londër të filmit “The Justice League: Part One” në 25 maj, për

Nga Andi Qinami Jo pak herë jemi shtyrë të blejmë shishe vere që nuk njihnim apo për të cilat nuk na kishin këshilluar më parë. Me shumë gjasa kjo ka ndodhur pse etiketa ka rezultuar në një mënyrë a një tjetër, tërheqëse. Nuk e di sa herë mund ta keni

Kryeministri i Italisë Matteo Renzi ka shkundur mediat franceze teksa deklaroi se verat e mëdha të vendit të tij janë më të mira se ato nga Franca … Mateo Renzi tha gjatë vizitës së tij në Vinitaly (ekspozita më e madhe prodhimeve të verëtarisë në Itali, mbërritur tashmë në edicionin