Home»Horizonti.al»Sfida për mendjen: Vrasja e një pasaniku të vetmuar

Sfida për mendjen: Vrasja e një pasaniku të vetmuar

Screen Shot 2016-05-26 at 09.53.16

Një njeri i pasur jeton i vetëm në një shtëpi të vogël. Duke qenë me aftësi të kufizuara, gjithcka ia sjellin në shtëpinë e tij. Një ditë të enjte, postieri po sillte një letër, kur vuri re se dera kryesore ishte e hapur. Përmes saj ai mundi të shohë trupin e pasanikut të zhytur në një pellg gjaku. Më pas, erdhi një oficer policie dhe mbikëqyri skenën e krimit. Mbi divan ndodheshin dy shishe qumësht të ngrohtë, gazeta e të hënës, një katalog, fletëpalosje dhe një zarf i pahapur. Oficeri i policisë dyshon se është vrasje. Tek cili dyshon polici dhe përse?

Kliko për përgjigjen:
Polici dyshon tek shpërndarësi i gazetave. Mungesa e gazetave të të martës dhe të mërkurës, tregon se shpërndarësi e dinte që aty nuk do të kishte njeri të gjallë për t’i lexuar.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *