Home»Sport»“Një ëndërr e hapur për gjithë botën!” Prezantimi i mrekullueshëm i stadiumit të ri të Barcelonës, Kamp Nou i Ri

“Një ëndërr e hapur për gjithë botën!” Prezantimi i mrekullueshëm i stadiumit të ri të Barcelonës, Kamp Nou i Ri

Screen Shot 2016-04-22 at 15.40.23Të jesh tifoz i Barcelonës, është ndjesia më e mirë që mund të jetë.

Eshtë një ndjenjë kaq speciale, saqë meriton një stadium të ri, i cili mund të mbajë të gjithë pasionin tonë për ngjyrat.

Një stadium që është i hapur për të gjithë.

Për qytetin, dhe për botën.

Dhe që respekton të gjithë ata prej nesh, që gjithmonë kemi qenë këtu.

Një stadium që do të mbajë më shumë se 100 mijë mbështetës, të cilët kanë në zemrat e tyre, ekipin më të admiruar në këtë planet.

Ku pasioni për Barcën do të dëgjohet më fort se kurrë.

Këtu ne duam të vazhdojmë të bëjmë histori.

Dhe këtu ne duam ta bëjmë të gjithë botën të vazhdojë të ëndërrojë.

Kamp Nou i Ri – një ëndërr e hapur për botën.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *