Home»Magazine»Lajme Hollywoodi: Eva Mendes dhe Ryan Gosling…

Lajme Hollywoodi: Eva Mendes dhe Ryan Gosling…

Cifti i famshëm shumë shpej do të jenë prindër jo të një, por të dy fëmijëve. Gosling dhe Mendes janë disa javë larg sjelljes në jetë të një vëllai apo motre për 19 muajshen Esmeralda. “Të dy janë shumë të emocionuar për beben”, thonë miqtë për ciftin, që kanë qenë së bashku prej vitit 2011. “Janë prindër shumë të kujdesshëm dhe do të donin që fëmijët e tyre të rriten sam ë normalë që të jetë e mundur”.

Screen Shot 2016-04-25 at 16.19.51

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *