Home»Horizonti.al»KURIOZITETE / Të vërteta shkencore “të pabesueshme”

KURIOZITETE / Të vërteta shkencore “të pabesueshme”

Screen Shot 2016-04-19 at 12.06.22

 • Mushkëritë tuaja kanë të njëjtën sipërfaqe me një fushë tenisi.
 • Nuk ekziston asnjë mënyrë për të provuar shkencërisht, se ne nuk jemi pjesë e një simulimi kompjuterik
 • Trupi i njeriut nxjerr më shumë nxehtësi për njësi vëllimi, se sa Dielli
 • As edhe njëri prej paraardhësve tuaj nuk ka vdekur pa sjellë në jetë një fëmijë
 • Acidi i stomakut është i fortë sa për të shkrirë edhe zinkun.
 • Në Diell ndodhin tornado zjarri që janë më të mëdha edhe se sa vetë Toka.
 • Në të vërtetë ju nuk prekni asnjëherë, asgjë. Ajo që ndodh është që atomet tuaja shtyjnë pas atomet e objekteve të tjerë.
 • Truri juaj përbëhet kryesisht nga uji dhe dhjami.
 • Uji e përcjell elektricitetin vetëm për shkak të papastërtive të tij. Uji përsosmërisht i pastër nuk do ta përcillte energjinë elektrike.
 • Nga 4 forcat bazë (graviteti, forca elektromagnetike, e fortë bërthamore dhe e dobët bërthamore), graviteti është më e dobëta, më e lehta për t’u vënë re, dhe më pak e kuptuara./bota.al

Komentoni

2 Comments

 1. anonim
  04/13/2017 at 18:02 — Reply

  Uaaaau te pabesueshme
  😊😂😦😯😯

 2. ledi
  09/16/2017 at 17:53 — Reply

  eshte shume madheshtore

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *