Home»Horizonti.al»Ato që nuk dini për Apple: Garazhdi dhe një ikje e pafat

Ato që nuk dini për Apple: Garazhdi dhe një ikje e pafat

Screen Shot 2016-04-01 at 22.25.24

Garazhdi dhe një ikje e pafat. NDodhet në adresën 2066 Crist Drive të Los Altos, një vend në Kaliforni në kontenë e Santa Klarës, pikërisht aty ku Steve Jobs banonte me familjen e tij. Dhe këtu në vitin 1976 themeloi Apple Computer: e bëri bashkë me dy ortakë, Steve Vozniak dhe Ronald Uayne. Ky i fundit, pas fitimeve të para, vendosi të dalë nga kompania, duke marrë kuotat e tij prej afro 800 dollarë. Eshtë llogaritur që sot do të kishte një pasuri nga 60 deri në 100 milion dollarë. / bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *