Home»Analiza»Shojble: Nëse Shengeni shpërbëhet, BE do zhytet në kaos

Shojble: Nëse Shengeni shpërbëhet, BE do zhytet në kaos

Shoible interview

Nga David Bocking & Stefan Kaiser “Der Spiegel”

Ministri gjerman i Financave, Volfgang Shojble, thotë se Evropa ka nevojë për të investuar sa më shumë para që të jetë e mundur në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut, për të ngadalësuar valën e emigrantëve. Gjatë një interviste dhënë “Der Spiegel” nga Forumi i Davosit në Zvicër, ai thotë se Evropa ka dështuar të bjerë dakord, mbi një qëndrim të përbashkët ndaj krizës së refugjatëve. Shefi gjerman i financave paralajmëron se për gjetjen e një konsensusi po mbaron, dhe nëse Shengeni bie, paralajmëron ai, Bashkimi Evropian do të zhytet në telashe të mëdha…

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *