28/10/2015

Nga Robert Reich Kush prej kandidatëve për president të Shteteve të Bashkuara po shfaq lidership dhe kush demagogji? Lidershipi nuk është vetëm aftësia për të tërhequr ndjekësit. Po të ishte vetëm kaq, disa prej tiranëve më të këqij në histori do të cilësoheshin si udhëheqësit më të mëdhenj. Por ata

Shanset janë zbehur përballë këshilltarëve të rinj të BE-së për Athinën Nga Zeke Turner “Politico” Ajnshtajni e përkufizoi si papërgjegjshmëri, të kryerit e diçkaje sërish e sërish pa pushim, por duke pritur rezultate të ndryshme. Ky është pikërisht kurthi, që kërkon të shmangë Komisioni Evropian, teksa ka mobilizuar një ekip